Ötletbörze

 

Ötletbörze!

Barter tippek, lehetőségek!

Milyen lehetőségek rejlenek a barter üzletkötésekben?

Kezdésnek apró ötletek amelyek megmozgatják a fantáziáját,

hogy az Ön vállalkozása mit, hogyan tud alkalmazni!

  • Minden cégnél felmerülnek állandó költségek pl. (nyomtatvány, irodaszer) és általában mindezeket ugyanattól a partnertől szerzi be. Már havi szinten is jelentős összeg lehet, de ezt a költséget amelyet most készpénzzel egyenlít ki, profiljától függően, barter megállapodás keretein belül is rendezheti.
  • Idegen nyelve oktatás, bár egyre nagyobb jelentősége van a nyelvtudásnak, nem mindenki tudja finanszírozni gyermeke, vagy önmaga részéreaz óradíjakat. Kínáljon barter lehetőséget és cserébe kérhet terméket vagy szolgáltatást pl. kozmetika, fodrászat, vendéglátás autószerviz.
  • Autószervizet üzemeltet és a szükséges alkatrészeket állandó partnerektől szerzi be, kezdeményezzen velük barter megállapodást, hogy a bizonyos összegű beszerzésekért a beszállító gépjárműveinek karbantartását javítását elvégzi.
  • Kereskedelemben is köztudott, hogy minél nagyobb tételben vásárol annál kedvezőbb áron kaphatja meg a terméket, és most áll benne a tőkéje. Keressen bartertársat akivel értékben árút cserélhet.
  • Az Ön cégénél elfekvő készlet van, jó áron tudott beszerezést eszközölni mely veszélyeztetheti is vállalkozása likviditását. Keressen barter partnert, akár többet is. Cseréljen velük, ezáltal bővítheti termékkörét, vagy csökkentheti költségeit a barter partner felajánlásától függően, újabb anyagi befektetés nélkül.
  • A vállalkozása könyvelési és tanácsadási költségeit is csökkentheti barter keretein belül azÖn cégének profiljától függően.
  •  Hirdetéssel, reklámtevékenységgel foglalkozik. Bármilyen szolgáltatást, vagy terméket tud a barter keretein belül elfogadni amelyeket hasznosítani tud.
  • Egyre több a szabadtéri rendezvény. Keressen partnereket akiknek hasonló a célcsoportja mint az Ön cégének. Minél színesebb egy rendezvény annál nagyobb a látogatottsága. Megoszlanak a költségek és a barter megállapodásokkal további előnyökhöz juthatnak.

            Bármilyen barter megállapodást köt, legyenek részletesen meghatározva a csere

            feltételei és időtartama, a későbbi félreértés elkerülése érdekében.

Powered by Best Hosting Planet Tárhely és Információ tecnológiai Szolgáltató. Created by Best Hosting Planet.